14.2. klo 17.30 Another woman

ALKUPERÄINEN NIMI: Давай разведемся
OHJAAJA: Anna Parmas
IKÄRAJA: 12
MAA: Venäjä
VALMISTUMISVUOSI: 2019
KESTO: 92 min
KIELI: venäjä
TEKSTITYS: englanti

Tarina on meille kaikille tuttu: keski-ikäinen Maria on menestyvä gynekologi, jonka elämässä työ vie kaiken huomion. Arkea, taloutta ja lapsia pyörittää mies, joka päättää lähteä lätkimään löydettyään itselleen nuorekkaan kunto-ohjaajan. Alkaa Marian taistelu onnesta, jossa täytyy ottaa käyttöön järeät keinot loitsuja unohtamatta.

Erotaan! on Anna Parmasin (s. 1970) ohjaama komedia modernista erosta, jossa stereotyyppisen lamaannuttavan kaaoksen sijasta keskitytään pitämään hauskaa. Venäläiseen elokuvaeliittiin kuuluva Anna Mihailkova (s. 1974) näyttelee filmin voimakasta naishahmoa, joka ei suostu alistumaan yhteiskunnan tarjoamaan kohtaloon.

”Suositellaan kaikille eroaville pareille, jotka eivät ole vielä ehtineet perheterapiaan. Sen sijaan itseironiaa tunnistamattomat alfa-urokset älkööt edes vaivautuko elokuvasalin hämärään.”

https://www.kinopoisk.ru/film/1192366/

Liput voi ostaa Cinema Orionin verkkokaupasta tai Cinema Orionin kassalta. Kassalla käyvät myös Smartum- ja Virike -kulttuurisetelit ja kortit ja e-passi.
Hinnat:
10 € / lippu
8 € / opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset, Suomi-Venäjä -seuran jäsenet
35 € / Kino Lokakuun 5 lipun sarjakortti
Jos haluat käyttää sarjakorttia, osta se ensin Cinema Orionin verkkokaupasta https://tickets.cinemaorion.fi/fi ja sen jälkeen yksittäiset liput syöttämällä sarjakortin koodi verkkokauppaan. Voit ostaa sarjakortin myös Orionin kassalta.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s