Info ja yhteystiedot

XIII Kino Lokakuun elokuvanäytökset nyt ensimmäistä kertaa Cinema Orionissa, Eerikinkatu 15, Helsinki. https://cinemaorion.fi/ Tervetuloa!

Lisätiedot: festivaalin johtaja merja.jokela@venajaseura.com 0400 369439
Lippuihin liittyvät kysymykset: lipunmyynti@cinemaorion.fi 050 475 7572

Liput

Liput voi ostaa Cinema Orionin verkkokaupasta tai Cinema Orionin kassalta. Kassalla käyvät myös Smartum- ja Virike -kulttuurisetelit ja kortit ja e-passi.
Hinnat:
10 € / lippu
8 € / opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset, Suomi-Venäjä -seuran jäsenet
35 € / Kino Lokakuun 5 lipun sarjakortti
Jos haluat käyttää sarjakorttia, osta se ensin Cinema Orionin verkkokaupasta https://tickets.cinemaorion.fi/fi ja sen jälkeen yksittäiset liput syöttämällä sarjakortin koodi verkkokauppaan. Voit ostaa sarjakortin myös Orionin kassalta.

Yksittäisiä lippuja voi myös varata verkkokaupasta: varaukset tulee lunastaa viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua tai ne vapautuvat myyntiin.

Lauantai-illan elokuva Through the Black Glass: liput vain 5 €!

Ystävänpäivän tarjouksena perjantain elokuvat Another Woman ja Baigal: kaksi lippua yhden hinnalla!

Järjestäjänä Suomi-Venäjä-seura

Venäläisen nykyelokuvan festivaalin Kino Lokakuun järjestäminen Helsingissä on Suomi-Venäjä-seuran vuosittainen suurponnistus. Nimestään huolimatta festivaali järjestetään nykyään helmikuussa(!), joten ole tarkkana, etteivät mielenkiintoiset venäläiset nykyelokuvat jää sinulta näkemättä.

Elokuvatarjontaa täydentävät mielenkiintoiset vieraat

Kino Lokakuun ohjelmaan kuuluu elokuvien lisäksi useita keskustelutilaisuuksia, joissa venäläiset elokuvantekijät kertovat näkemyksiään elokuvista ja etsivät vastauksia kulloinkin ajankohtaisiin kysymyksiin. Festivaalin keskustelutilaisuudet tulkataan aina suomeksi. Elokuvissa on englannin- tai suomenkielinen tekstitys.

Kino Lokakuun elokuvia näytetään ympäri Suomea

Kino Lokakuun jälkeen elokuvat kiertävät eri puolilla Suomea. Suomi-Venäjä-seura järjestää vuosittain venäläisen nykyelokuvan viikot myös Kuopiossa, Tampereella ja Turussa. Myös useat seuran osastot järjestävät elokuvaviikkoja, elokuvakerhoja ja yksittäisiä näytöksiä eri puolilla Suomea. Näistä löydät tietoa mm. Suomi-Venäjä-seuran tapahtumakalenterista>>

Jotta mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan venäläiseen nykyelokuvaan, Suomi-Venäjä-seura lainaa elokuvatallenteita mm. kouluille, oppilaitoksille ja kirjastoille. Yksityishenkilöille tallenteita ei lainata. Seuran lainattavien elokuvien kokoelmaan kuuluu myös venäläisiä klassikoita. Joitain yksittäisiä Kino Lokakuun elokuvia ei kustannussyistä saada valtakunnalliseen levitykseen. Voit tutustua kokoelmaan Suomi-Venäjä-seuran kotisivuilla>>

Tervetuloa venäläisen elokuvan mielenkiintoiseen maailmaan!